گروه مقاله روز نوشت | تاریخ انتشار 13 خرداد, 1394 | نظرات 0 نظر

یادداشتی به مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)

بسمه تعالي اَلسَّلام عليكِ يا سيِّدَةَ نِساءِ العالمينَ مِنَ الاولين و الآخرينَ «سرورِ بانوانِ دو عالَم» – سلام الله عليها- علاوه بر دارا بودنِ اَسماءِ حُسنايِ فراوان، «فاطمه» ناميده شد. امام بحق ناطق، حضرت جعفر بن محمدٍالصادق(ع) از يكي از اصحابش پرسيد: آيا مي&

بسمه تعالي

اَلسَّلام عليكِ يا سيِّدَةَ نِساءِ العالمينَ مِنَ الاولين و الآخرينَ

  1. «سرورِ بانوانِ دو عالَم» – سلام الله عليها- علاوه بر دارا بودنِ اَسماءِ حُسنايِ فراوان، «فاطمه» ناميده شد. امام بحق ناطق، حضرت جعفر بن محمدٍالصادق(ع) از يكي از اصحابش پرسيد: آيا مي­داني تفسير واژه «فاطمه» را؟! پاسخ شنيد: با خبرم ساز از معناي آن، اي سيّد و سرور من! حضرت فرمود: «سُمِّيَتْ فاطمةُ فاطمةَ لِاَنَّها فُطِمَتْ مِنَ الشَّرِّ». فاطمه (س)، فاطمه ناميده شد چون خداوند وجود مباركش را از جميع بدي­ها به دور نگاه داشته است.
  2. همچنین، به نقل از احاديث متواتره از تمامي پيروان دين مُبينِ اسلام از شيعه و سنّي، روايت است آن حضرت را براي اين «فاطمه»(س) ناميده­اند كه حق­تعالي او و شيعيانش را از آتش جهنّم دور نگاه داشته است.
  3. قبر مطهرش، خواه در خانه­اش، خواه در روضةُ النبي، يعني بين قبر پيامبر(ص)  و منبر آن حضرت و يا در كنار قبور ائمه بقيع عليهم صلوات الله باشد، قطعاً روزي، با حضور مَوْفورُ السُّرورِ حضرت بقيّة الله الاعظم ارواحنا لِتُراب مقدمِهِ الْفِداء، آشكار خواهد شد. امّا گويا تقدير چنان است «مدفن او بايد همواره نامعلوم بماند تا آنچه را كه او(س) مي­خواست، معلوم بماند. و او مي­خواست كه قبرش را نشناسند، هيچگاه و هيچكس. تا هميشه، همه كس بپرسند: چرا؟!»
  4. چنين است كه واژگان، آنگاه كه در مقام تعريف و توصيف حضرتش به استخدام در مي­آيند، كم مي­آورند، به گونه­اي كه دردمندان را ناگزير مي­سازد تا به حمل اوّلي ذاتي نه به حمل شايع صَناعي، او را فقط با نام و عنوان خداداديش بشناسانند و با افتخار هرچه تمامتر، اقرار نمايند و اعلان بدارند:‌ ((فاطمه(س)، فاطمه است)) به معنايي كه گذشت.
  5. مقام معظم رهبري، نه اكنون، بلكه در سنينِ جواني، ‌با تبحّر بي­نظيرش در اَبعاد گوناگون و پرفراز و فرود تاريخ صدر اسلام، هنرمندانه در صدد اجتهاد برآمد و کلیدواژه ی «صلح امام حسن(ع)» را با بيرون كشيدن از متن حوادث، با عنوان زيباي «پرشكوه ترين نرمش قهرمانانه­ي تاريخ» به جهان شناساند، به گونه­اي كه با گذر چهل سال از خلق اين «چكامه­ي زيبا»، سياست خارجيِ «نه شرقي – نه غربيِ» امروزِ جمهوري اسلامي ايران، همراه با عناصر سه­گانه­ي «عزّت، حكمت و مصلحت»ش، حول محور همين شعار، يعني عنوان رساي «نرمش قهرمانانه» طنين انداز است.
  6. اميد آنكه « قهر سياسي عزتمندانه » و بلكه اقامه برهان و احتجاج «كلامي و اعتقادي قرآن محور» مادر مرضيه­اش- فاطمه زهراء- سلام الله عليها، كه مي­تواند جوهره­ي سياست كشور را در عرصه­ي داخلي، بازتعريف نمايد، با واژگاني جديد، تئوري سازي شود و قاعده مند گردد ، تا هر دو بال پرواز و بلكه لنگر سياستِ كشور عزيزمان ايران در هر دو عرصه­ي داخلي و خارجي، متناسب، متوازن و متقارن با يكديگر، ما سرنشينان كشتي نجات، يعني نظام نوپاي جمهوري اسلامي ايران را در درياي متلاطم زمان به ساحل امن و امان رهنمون گردد. بِمَنِّهِ و كَرَمِهِ.
  7. ایّام،در آغازین روزهای بانشاط و دل انگیز بهاری 1394خورشیدی، مقارن است با شروع دهه ی دوم از یکهزار و چهارصد و بیست و پنجمین سالگرد شهادت دخت «مظلومه» ی رسول اکرم –صلی الله علیه و آله و سلم- ، پروردگارا ! به عصمت و مظلوميت حضرت«اُمِّ اَبيها» دُردانه­ي پيامبر اعظم(ص)، ما و شما محبّان و ارادتمندان حضرتش را، اولاً- از نعمت شناخت و معرفت مَقامش، ثانياً- در فراگيري و پيمودن سيره و مَرامش، ثالثاً- از زیارت،   دستگيري و شفاعت جنابش، رابعاً -همراه با پيمودن درست، در راهي مبارك و ميمون  ،برای دستیابی به دو سرمایه بزرگ درستکاری و رستگاری در دنیا و آخرت،عایدمان بگردان. آمین یارب العالمین .والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته.      

ارادتمند - قربانعلی مهری

دبیر هیات بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین مجلس

اسفند 1393

 

برچسب ها
#نظرات خوانندگان
ارسال نظر جدید
ثبت نظر جدید
ایمیل منتشر نخواهد شد
Captcha reload